2021

Feestelijke start bouw Result Laboratorium Zevenbergen

mei 28

Restaurant De 7 Bergsche Hoeve in Zevenbergen wijkt voor een complex met 36 koopappartementen. ,,We hopen voorjaar 2022 met sloop te kunnen beginnen”, zegt IJsbrand Alberts van Burgland Real Estate.

2020

Het koopcontract is getekend: dit gebeurt er met restaurant 7 Bergsche Hoeve

nov 05

De kogel is door de Moerdijkse kerk: George Muns heeft zijn restaurant 7 Bergsche Hoeve verkocht aan ontwikkelaar Burgland. Deze partij bouwt ook de overbuurman van Muns’ restaurant, het bloedlaboratorium aan de Schansdijk in Zevenbergen. Beide partijen zetten gisteren hun handtekening onder het koopcontract.

Start bouw Het Hof van Terbregge eerste kwartaal 2021

nov 04

Op maandag 19 oktober jl. hebben Burgland Properties B.V. en De Vries en Verburg Bouw B.V. overeenstemming bereikt voor de realisatie van het Hof van Terbregge en is de aannemingsovereenkomst ondertekend.

De online verkoop van Het Hof van Terbregge is gestart!

sep 11

Meesterlijk wonen in Het Hof van Terbregge – In het geliefde Hillegersberg, omringd door de prachtige wateren en het rustgevende groen, vindt u dit unieke project: Het Hof van Terbregge. Elf bijzondere woningen met de charme van toen en het comfort van nu. Het Hof van Terbregge bestaat uit zes loftwoningen in Het Schoolgebouw, vier ruime Hofwoningen aan het binnenhof en het prachtige authentieke huis van Het Schoolhoofd.

6.023 m² gereserveerde Space voor Burgland Real Estate

jul 22

GEMEENTE NOORDWIJK – Overweeg je mogelijke uitbreiding van bedrijfsactiviteiten op het Space Business Park in Noordwijk dan sluit je een grondreserveringsovereenkomst. Burgland Real Estate en gemeente zetten hun handtekeningen eind juni 2020.  

Wethouder Eindhoven: ‘Buurt vanaf dag één bij bouwproject betrekken’

jan 17

EINDHOVENS DAGBLAD – Buurtbewoners moeten vanaf dag één betrokken worden bij een bouwplan van een projectontwikkelaar, zegt wethouder Yasin Torunoglu van Eindhoven. 

2019

Bouw woningen aan Willemstraat in Eindhoven kan beginnen

dec 09

EINDHOVENS DAGBLAD – De bouw van de woningen op het Van de Ven & Co- en het Vogelzangterrein aan de Willemstraat in Eindhoven kan in januari beginnen. Er zijn geen bezwaren meer ingediend tegen het bestemmingsplan. 

‘Goed overleg’ over bouwplan Burgland in Eindhoven

apr 15

Dinsdag 2 april is de eerste paal geslagen voor de realisatie van de nieuwbouw van een bedrijfspand voor Van den Hondel PREFAB, gevestigd op het bedrijventerrein Coenecoop in Waddinxveen.

Eerste paal Van den Hondel Waddinxveen

apr 05

Dinsdag 2 april is de eerste paal geslagen voor de realisatie van de nieuwbouw van een bedrijfspand voor Van den Hondel PREFAB, gevestigd op het bedrijventerrein Coenecoop in Waddinxveen.

2018

Eindhoven maakt afspraken over hoogte huur voor deel nieuwbouw Willemstraat

dec 06

Woensdag 10 oktober jongstleden hebben IJsbrand Alberts van Burgland Real Estate (BRE), Victor Donk van De Vries en Verburg Ontwikkeling (VVO) en Frontdoor een kavel van 6.000 m2 en een complex van ca. 3.000 m2 BVO verkocht aan Michèl van den Hondel van Van den Hondel PREFAB.

Contractondertekening Coenecoop Waddinxveen

okt 19

Woensdag 10 oktober jongstleden hebben IJsbrand Alberts van Burgland Real Estate (BRE), Victor Donk van De Vries en Verburg Ontwikkeling (VVO) en Frontdoor een kavel van 6.000 m2 en een complex van ca. 3.000 m2 BVO verkocht aan Michèl van den Hondel van Van den Hondel PREFAB.

Eerste paal van een gewild project: De Populierenhove Stolwijk

jul 03

Dertien luxe koopappartementen en een winkelruimte in hartje Stolwijk; donderdagmiddag werd de eerste paal geslagen voor het nieuwbouwproject De Populierenhove. Wethouder Leon de Wit van gemeente Krimpenerwaard en Wim Burger (de voorgaande eigenaar van het bedrijfspand dat plaats maakt voor het nieuwe project) namen deze officiële handeling gezamenlijk voor hun rekening.

Viering 1e paal De Populierenhove Stolwijk

jun 19

Donderdag 28 juni a.s. wordt de symbolische eerste paal op de bouwplaats van De Populierenhove in Stolwijk geslagen. Afsluitend is er gelegenheid voor een hapje en een drankje op de bouwplaats/in Restaurant De Nieuwe Polderkeuken.

2017

sponsoractie

17 juni 2017 Sponsoractie Foundation Burgland Charitas!

apr 11

Op D.V. zaterdag 17 juni 2017 organiseert Foundation Burgland Charitas een sponsoractie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de bouw van een multifunctionele school in Milange (Mozambique). De medewerkers van de Burgland Groep en hun gezinnen zetten zich hiervoor in door te fietsen, steppen, hardlopen, zwemmen, kanoën of zelfs te survivallen. Ook wordt […]

De Stolksche Hoeck, bruisend van start!

feb 21

PERSBERICHT – Met het gezamenlijk sluiten van de kluisdeur heeft wethouder Dilia Blok, afgelopen maandagmiddag het startschot gegeven voor de bouw van 9 appartementen aan de Bankstate in Stolwijk. Het oude gebouw van de Rabobank, inmiddels al bekend onder De Stolksche Hoeck, zal door ontwikkelaar Burgland Real Estate worden getransformeerd tot een luxe appartementengebouw met […]

Succevolle verkoop bouwkavels in Haastrecht

jan 17

GOUDA.WONEN – De eerste bouwwerkzaamheden op één van de tien kavels van het project IJsselrijck in Haastrecht zijn begin december van start gegaan. Het gaat hierbij om werkzaamheden voor de familie Verhoef die eigenaar is geworden van bouwkavel twee en die in samenwerking met GBS architecten hun huis hebben ontworpen.

Moerdijkland: 12.500 m2 van de 22.500 m2 is verkocht!

jan 13

Op deze unieke en logistieke toplocatie is nog maar 10.000 m2 beschikbaar verdeelt over de noordelijke percelen. Zo lijkt het project Moerdijkland in Zevenbergschen Hoek steeds meer vorm te krijgen.

2016

Samen op weg naar 2017!

dec 19

Hartelijk bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie gedurende het afgelopen jaar en wij zien uit naar een goede samenwerking in 2017. Wij wensen u en uw familie gezegende kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!